Senior Scrum Master / Team Coah – Asse, België


 Senior Scrum Master / Team Coah 
 

Onze Ad Venture – squad heeft als ‘Big Hairy Audacious Goal’ onze advertising afdeling zo effectief en efficiënt mogelijk ondersteunen in hun werkprocessen. “Oké duidelijk, nu concreet” horen we jou denken. Wel, enerzijds beheren we tal van advertentie gerelateerde applicaties en anderzijds willen we evolueren naar een eenduidig IT-landschap, wat het mogelijk moet maken om nieuwe producten en businessmodellen op te bouwen voor onze adverteerders. Vanaf januari 2018 slaan onze klant en een andere partij de handen in elkaar via een nieuw eengemaakte reclameregie. Aan uitdagingen, zowel naar de business stakeholders als binnen het team, dus géén gebrek.

 

Voor ons is een Scrum Master meer dan een coördinator van sprints, een verantwoordelijke voor visualisatie en een facilitator van daily stand-ups. Je maakt het verschil door een positieve werkomgeving voor het team te creëren, je bent de ‘Voice of reason’ als de druk te groot wordt, je bent niet bang om problemen te benoemen en gaat indien nodig op zoek naar hulplijnen. Begrijp ons niet verkeerd: managen van de sprint backlog, assisteren van de developers in het bepalen van prioriteiten, het faciliteren van demo’s, stand-ups, retrospectives en andere acties nodig om focus op delivery te houden blijven prioriteit. Maar toch is er ruimte voor continu verbeteren en het stimuleren van het zelforganiserend vermogen van jouw Squad.
  • Squad? Verschillende profielen, één TEAM. Verschillende projecten, één doel, één missie.
  • ICT binnen de het bedrijf? Een sterk en groot team die samenwerking ziet als de sleutel tot succes, bouwt aan totaal nieuwe mediaproducten, redactiesystemen en websites en beschikt over een Agile mindset.
  • Vergeet niet: wat je doet is niet belangrijk, het is cruciaal voor onze dagelijkse flow!

Je sterke punten:

  • Ervaring als Scrum Master en beslagen in Scrum – bredere Agile en Lean kennis vormen een plus.
  • Je bent het gewend om met een groep te werken en dynamiek op te bouwen. Als geboren en ervaren communicator leg je banden en stimuleer je gesprekken: binnen het team, met business stakeholders, met je collega scrum masters. Kortom, je slaagt er in om van een groep een team te maken.
  • Naast praten kan je ook goed kan luisteren
  • Buigt problemen snel om naar oplossingen en streeft naar continue verbetering. Je hebt ervaring met het begeleiden van verandering en slaagt er in om de focus te verleggen naar de toekomst.
  • Pragmatische denker en goede facilitator
  • Houdt van een fast-moving werkomgeving en werken in een cross-functioneel team geeft jou energie
  • Flexibel, resultaatgericht en planmatig

Powered by WPeMatico