Scrum Product Owner – Asse, Belgium

Scrum Product Owner

Je komt terecht in een toonaangevend mediabedrijf, dat bruist van de toffe collega’s. Zij zijn net als jij gebeten door digitale en offline media. Teamwork, initiatief nemen en een Agile mindset zijn onmisbaar. Je krijgt een avontuur voorgeschoteld waarin geen week op elkaar lijkt en waarbij je goesting om een stap verder te gaan dagelijks geprikkeld wordt.
Als Product Owner vorm je het aanspreekpunt van jouw squad voor de business. Je doet aan stakeholdermanagement, onderhoudt contact met alle betrokken diensten, verzamelt hun behoeften en vertaalt deze vervolgens naar de vereiste stories. Vanuit jouw Agile mindset treed je op als een ware facilitator en durf je knopen doorhakken: je maakt roadmaps voor alle betrokken partijen waarin uitdagingen, kansen en deadlines duidelijk naar voor komen, rekening houdend met de verwachtingen en prioriteiten.

Product owner? Aanspreekpunt, manager van relaties, beheer van backlog, story writer, story slicer en coach richting iteratieve en incrementele business value
Hoe maak je het verschil? Streven naar het snel leveren van business value en het afwenden van “Big Bang Syndroom” of het “Silver Bullet Syndroom”
Squad? Verschillende profielen, één TEAM. Verschillende projecten, één doel, één missie!

Jouw profiel
 

  • Je kent de uitdagingen van stakeholder management, weet goede relaties op te bouwen en spreekt duidelijke taal.
  • Ervaring met story-writing, story slicing, product- en story mapping
  • Beschikt over een Agile-mindset en ervaring in Scrum of andere agile/lean methodieken
  • Complexe problemen leg je makkelijk uit en los je efficiënt op
  • Communicatief sterk, ziet de meerwaarde van open communicatie en neemt graag een adviserende rol op
  • Gepassioneerd door analyses, proactief en out of the box denken
  • Streeft van nature naar continue verbeteren en kwaliteit verhogen en vindt kortere levertermijnen en value opleveren een evidentie
  • Bereid om in het kader van jouw job sporadisch te reizen naar Nederland en Denemarken

 
 

Powered by WPeMatico