DevOps / Java Developer – Asse, België


DevOps / Java Developer 
 

Als DevOps/Java developer binnen het bedrijf maak je deel uit van een groep met meer dan 300 IT-collega’s. Stuk voor stuk worden we gedreven door een passie voor onze producten, vinden we teamwork, initiatief en een agile mindset belangrijk en willen we op alle vlakken innoveren. Jep, écht alle vlakken! Als DevOps/Java backend developer ben je werkzaam binnen een crossfunctioneel scrum-team, een Squad.
En waarom ‘DevOps’? Omdat jouw rol als DevOps er ook in bestaat de rest van de squad mee te nemen in de Ops-side of things: AWS (CloudWatch, CloudFormation, Elastic Beanstalk, …), ElasticSearch, Linux, Tomcat, Redis,…. We gaan met onze applicaties naar AWS en jij neemt de uitdaging aan om hierin onze gids te zijn.
  • Hoe maak je het verschil? Omdat je begrijpt dat DevOps iets is wat iedereen in de squad aanbelangt, gebruik je je talent om je collega’s te helpen hun DevOps gehalte te verhogen en zo een brug te slaan tussen development en operations. Qua development ligt jouw focus op back-end Java-software ontwikkeling. Je bent dan ook helemaal mee in jouw domein en Java 8, REST, Maven, Spring (Boot), Hibernate en ElasticSearch kennen voor jou geen geheimen. Oké, geen is misschien iets teveel van het goede, maar je leert graag bij en volgt de technologische evolutie op de voet.
  • Agile omgeving? We mikken erop om gebouwde functionaliteiten zo snel mogelijk in productie te brengen. Het is jouw uitdaging om kwalitatieve product releases te garanderen door middel van doorgedreven testing & QA. Je hebt rond continuous integration en continuous delivery gewerkt met Maven en Jenkins, en je staat open om andere tools daarrond uit te proberen samen met je squad en de architecten.
  • Squad?  Verschillende profielen, één TEAM. Verschillende projecten, één doel, één missie! Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het design, de low level architectuur, de build, QA-testing en de oplevering van software. We leven voor de baseline: ‘you build it, you run it’.
Vergeet niet: wat je doet is niet belangrijk, het is cruciaal voor onze dagelijkse flow.

Je sterke punten:

  • Must have’ – kennis: DevOps: AWS (CloudWatch, CloudFormation, Elastic Beanstalk, …), Linux, Tomcat, Jenkins. Java development: Java 8, REST, Maven, Spring (Boot), Hibernate, ElasticSearch, TDD
  • ‘Nice to have’ – kennis: Serverless (AWS Lambda), Redis, MongoDB, Grafana, Kibana
  • Leergierig en open van geest
  • Kritisch en altijd op zoek naar het ‘waarom’ van dingen
  • Gepassioneerd door development en operations en altijd gefocust op kwaliteit
  • Teamgericht – samen willen winnen
  • Werken binnen een hoogtechnologische omgeving die voortdurend innoveert (Wist je al dat we overschakelen naar een AWS cloud?) geeft jou energie

Powered by WPeMatico